Weten jullie het nog, dat ik een fout had gemaakt waardoor ik mijn nummer moest veranderen? Door die fout moest ik ook mijn logo aanpassen. Toen bedacht ik me om alles een opfris buurt te geven.

Al snel had ik alles af, garage bedrijf Demkar had me geholpen met de sticker te plaatsen. Dan jullie inlichten en laten zien hoe het is geworden, maar dan komt er van alles tussen. In december ben ik niet zo heel erg actief met tekenen. Dan komt januari kinderen veel thuis of ze waren verkouden, of de hele klas was thuis. Waardoor ik inplaats van artiest een moeder-thuisjuf was en een echtgenote die elke ochtend voor de koffie zorgt. Want Hans (mijn man) moet gewoon werken.

Doordat mijn meiden zoveel thuis zijn geweest hebben ze naast huiswerk ook getekend.

Sam zoekt plaatjes op en daar maakt ze een tekening van, super knap. Zo train je je fantasie. Daardoor krijg je inspiratie.
Nikkie heeft haar tekening gemaakt met dit handig na/overtrek glasplaatje. Ze heeft eerst de plaatjes opgezocht die ze wilde en daarna bepaald waar die moesten komen. Dit is echt een uikomst voor kinderen.

Waar ik nu mee bezig ben; Een bedankje voor garage bedrijf Demkar. In het volgend bericht daarover meer.

Nieuws: Nikkie heeft aangegeven dat ze haar tekeningen ook graag wil delen op mijn site. Daarnaast zal ze ook gaan bloggen en vloggen.