Vrijdagmorgen. Ik was al drie keer begonnen met tekenen, maar dat wilde niet lukken; 2 kinderen om me heen die vakantie hebben en doorhebben dat ze lekker ruzie kunnen maken😠. Wat moet ik hiermee… Eerst maar eens een rondje gelopen en daarna misschien samen tekenen? Maar gelukkig is de oudste naar buiten gevlucht en mijn jongste heeft haar strijkkalen erbij gepakt; mama kon verder met het aapje. Maar al gauw vlogen alle strijkkralen over de vloer, wat voor dag ging dit worden…? Het was tijd om muziek in mijn oren te doen.

echt een nummer waar ik me mee kan afsluiten🤪

Het was dus een slechte dag, de muziek wilde ook niet helpen dus heb ik besloten alles wat ik gisteren heb gemist vandaag in te halen. Oké, ik heb ook weekend maar tekenen blijft ook gewoon een ontspanning. En een blog schrijven is ook wel leuk 😁

Zaterdag, veel te vroeg wakker. Dan maar douchen en klaar maken om te gaan tekenen en een blog te tikken. Helaas, Sam hoorde mij douchen en besloot ook maar uit bed te komen. Daarnaast maakte ze Nikkie wakker door met de deuren te slaan omdat ze het niet met me eens was. Na het ontbijt is Nikkie met haar grote nicht de stad in gegaan en Sam is naar haar tante gegaan. dus ik heb eindelijk tijd.

Gisteren heb ik uiteindelijk nog wel wat kunnen doen, er is weer een verandering te zien. Ik wist niet dat ik dit in me had, het wordt leuker en leuker.

einde dag 4

Zoals je kan zien zijn de eeste haren aanwezig. Ik ben zo benieuwd of ik dit erin kan houden, muziek in mijn oren en we gaan ervoor. Wil jij ook weten hoe het aapje op papier komt, blijf me dan volgen.