Ja ik kan het ook, voordat iedereen hier wakker wordt heb ik al een uurtje of twee getekend. Maar ik ga dat niet elke dag doen; het ligt er een beetje aan of ik een redelijke nacht achter de rug heb gehad.

waar ik mee begon.

Hier begon ik mee, mijn doel was om zijn ogen onder handen te nemen, aangezien ogen erg spreken. Ook de oogkassen moeten dan goed zijn. De ogen zijn olijf-groen met bruine tinten erin.

einde dag 6

Zoals je kan zien heb ik meer aan het linker oog gedaan dan aan het rechter. Ik blijf zoeken hoe ik zijn ogen kan laten spreken.

Ogen in kleur tekenen is blijven oefenen; als je groene ogen hebt zie je er vaak ook een tintje bruin bij. Dan moet je de ogen nog sprekend krijgen, dat geeft soms wat stress als je een pietje precies bent😉. De ogen van een aap hebben wel wat weg van de ogen van een mens, dus dat maakt het voor mij weer iets makkelijker. Maar alsnog kan het mij stress geven als ik te veel bruin heb gebruikt of juist te veel groen.

Gisteren ben ik natuurlijk ook verder gegaan. Ik ben weer verder gegaan met zijn ogen en oogkassen. Wat ik vooral leuk vind is dat je het ziet veranderen. Dat het steeds meer een aapje wordt.

einde dag 7 (gisteren 22 juli)

En nu zit ik hier weer. Zo vroeg, het is 4:30, het is lekker om met muziek in mijn oren wat te doen. Dit gaat pas rond 9:30 online zodat ik het werk van vandaag er ook nog bij kan voegen.

dag 8 tot nu toe