Nu is het al weer even geleden dat ik wat gepost heb. Ik kan heel veel verzinnen waar het door komt, maar heel eerlijk, ik had er even geen zin in. Ik was druk met Denise, binnenkort zal ik haar tekening plaatsen zodra ze hem zelf ook in levende lijve heeft gezien. Daarnaast was ik veel in de tuin bezig, ik weet niet of ik dat al vermeld had maar met mooie dagen vind ik het heerlijk om buiten te zijn.

Dan de foto van hiernaast: Dit is Milano, de zoon van Stefan en Priscilla. Hij is in april geboren, en ik moest nog steeds een kraamcadeau maken. Maar ik had totaal geen inspiratie. Nou wist ik wel dat Stefan een echte Utrechter is, dus daar wilde ik iets mee doen.

Ineens kreeg ik een idee. Ik had al eens een tekening voor Stefan gemaakt (zie hieronder) en toen ik daar aan dacht wist ik dat het iets met de Dom moest woirden. Eerst heb ik Milano getekend, en daarna de rest.En dan krijg je in het niets hoe je het gaat doen, eerst Milano tekenen, en de rest. Al doende kwam de inspiratie en kwam alles op papier, en uiteindelijk is het makkelijker dan je verwacht.

Bergen met de Dom
In opdracht gemaakt, zowel de favoriete stad als de achternaam is hierin verwerkt.

Milano en de Dom heb ik met Grafiet potloden getekent. Zoals je kan zien ben ik geen ster in sterren tekenen, ik heb er echt een hekel aan. Milano had hier een pakje aan met sterren, voor de sier heb ik wat sterren getekend. Daarnaast teken ik baby’s graag met ogen dicht, ze hebben nog niet echt een kleur in hun oogjes, dus dan worden het in een tekening echt zwarte kijkers; je ziet zelfs geen pupil in het zwart en dat kan er best eng uitzien. In de vlaggen heb ik de kleuren van Utrecht gebruikt, met een coloursoftpotlood.

Het is even rustig met opdrachten, dus heb ik besloten om een baby aapje te gaan tekenen, ook omdat ik dieren beter om de de knie wil krijgen. Dus blijf me volgen, als je ook benieuwd bent.